Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

 

Kennismaking 🤝

In een kennismakingsgesprek kijken we samen naar welk doel jij hebt en hoe ik jou hier het beste bij kan helpen. We maken tenslotte niet een videoproductie voor de leuk, maar vaak om een marketing doel te behalen! Wellicht is dit een video advertentie om meer sales binnen te halen of een toffe video campagne voor meer online naamsbekendheid.

 

Conceptontwikkeling 🧠

Nadat er kennis is gemaakt en we beide vinden dat we een goede fit zijn gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een concept. Welk verhaal willen we vertellen? Welke doelgroep willen we aanspreken? Welke emotie willen we creëren? Dit zijn paar voorbeelden van vragen die we samen kritisch gaan beantwoorden. Ook zal ik de visie die hieruit komt visueel vertalen op papier. Al dit voorwerk is naar mijn mening nog het belangrijkste in het proces om het meest gewenste resultaat te behalen.

 

Productie 🎬

We hebben nu duidelijk hoe het opgeleverde materiaal eruit gaat zien en gaan aan de slag met de productie. Met de juiste apparatuur en eventuele crewleden klaren we de klus!
 
 

Post-productie✂️

De laatste stap is de montage. Tijdens het monteren neem ik je mee in het proces en bespreken we nog mogelijke ideeën. Als de montage af is ontvang je het eindresultaat in de gewenste formaten en kan je op je gemak feedback geven. Als er dingen veranderd moeten worden is daar altijd ruimte voor.

 
P1830693 2